Emotioneel gezond bij …

Wanneer je in een overspannen situatie leeft, ziek bent, kanker hebt of een andere dodelijke ziekte, de dood in de ogen hebt gekeken of iemand of iets verloren hebt, dan spelen stress, zorgen, depressie, onzekerheid, slapeloosheid en vermoeidheid een grote rol. Gevoelens van seksualiteit verdwijnen of krijgen een emotionele lading mee, waardoor de beleving ervan wegvalt of als lastig en pijnlijk ervaren wordt.

Met behulp van creatieve therapie en therapeutische procesbegeleiding willen we met de serie workshops ‘emotioneel gezond’ een handreiking geven om meer zicht en uitzicht te krijgen op de 7 thema’s die elk een sterke rol spelen bij de intense en heftige processen waar je op dit moment in je leven mee worstelt.

emotioneel gezond bij kanker

creatie van Petra Smits

Bij deze serie van 7 workshops staan de volgende thema’s centraal:

Emotioneel Gezond.

  • Bij stress
  • Bij zorgen
  • Bij depressie
  • Bij onzekerheid
  • Bij slapeloosheid
  • Bij vermoeidheid
  • Met seksualiteit

De workshops bestaan uit 2 middagen van 13:00 – 17:00 uur. Om e.e.a. te laten bezinken zijn deze middagen om de twee weken gepland. De workshops kunnen zowel in serie als los van elkaar gevolgd worden.

Voor wie

Deze 7 thema workshops ‘emotioneel gezond’ zijn voor een ieder die het gevoel heeft dat zijn of haar leven geraakt wordt door pijn, verdriet, ziekte of afscheid nemen. Door inzicht te krijgen van de impact van je situatie, kun je vorm gaan geven aan een gezonde manier om met emoties om te gaan.

Met de kennis en ervaring die je tijdens deze themaworkshops opdoet krijg je door inzicht weer een nieuw uitzicht.

Locatie

Nog onbekend

Data 

Nog onbekend

Investering

onbekend

Begeleiders

Interesse? Neem contact op.