Over Ludy

Ludyk praktijk voor creatieve en therapeutische procesbegeleiding

Ludy Hoogeveen

Een donkere periode doorgaan en er weer uitkomen om verder te gaan met het leven. Dat heb ik zelf meegemaakt toen ik op 2 oktober 2013 hoorde dat ik borstkanker had.
Mijn praktijk als psychologisch astroloog, de workshops en tal van andere bezigheden moest ik direct uit mijn handen laten vallen. Nu ging al mijn energie naar beter worden, mijn gezondheid weer op orde krijgen in alle opzichten.

Beter worden

Door mijn eigen achtergrond als therapeute kon ik mijn ziekteproces gebruiken om werkelijk ‘beter’ te worden dan ik was. Met behulp van creatieve werkvormen en heel veel liefde en aandacht ontdekte ik zelfs nieuwe dingen over mezelf, ongeziene kwaliteiten en nieuwe verlangens.
Dat zijn de inzichten en dat is de werkwijze die ik heel graag met je deel.

Werkwijze en begeleiding

Mijn belangrijkste gereedschappen waar ik in ben opgeleid en die ik ook zelf heb kunnen gebruiken in mijn eigen proces van heelwording zijn heel divers.
-Creatieve therapie, waarmee je zichtbaar kunt maken wat er in je leeft.
-Droomwerk, omdat je tijdens je slaap vaak beelden krijgt uit je onbewuste, die heel veel zeggen over wat je in het dagelijks leven niet opmerkt.
-Tarot, met z’n enorme archetypische beeldkracht.
-NLP en transactionele analyse, omdat dat hele praktische werkvormen zijn.
-En natuurlijk mijn eigen intuïtie en mijn ervaring als levensreiziger.

Wanneer het leven pijn doet.

Door mijn jarenlange ervaring als begeleider bij levensvragen kan ik gemakkelijk een persoonlijk ‘pakketje’ van verschillende werkwijzen samenstellen dat echt bij je past. Door mijn eigen geschiedenis weet je zeker dat ik echt begrijp waar je het over hebt. Als je me vertelt dat je na ziekte of verlies, even ondersteuning nodig hebt om weer verder te kunnen gaan met jouw leven, kan ik er voor je zijn.

Neem gerust contact met me op om kennis te maken en te onderzoeken of ik iets voor je kan betekenen in deze periode van je leven.