Ervaringen van degene waarmee ik gewerkt heb

28-2-2016

ik heb vele jaren onder leiding van Ludy familie-opstellingen gedaan.
Dat heeft me heel veel gebracht.
Ik heb op een liefdevolle manier me kunnen verenigen met het verleden.
Ik heb veel zelfkennis op kunnen doen en het was ook gewoon heel leuk.
Ik maakte de prachtigste dingen mee.
De keren dat ik stand-in was, maakten bij mij diepe gevoelens los, de ervaringen voelde als levensecht.
En het gaf me ook weer energie om goed door te kunnen.
Ik gun het iedereen.

Voor Ludy heb ik veel respect.
Ze leidt de groep zeer deskundig.
Heeft oog voor alles.
En je moet het maar kunnen.
Er komt immers veel aan licht, dat moet natuurlijk ook, maar het kan je ook diep raken, ook als professional.
Mijn ervaring is dat Ludy het kan dragen met alles erop en eraan!

Leonhard Beijderwellen huisarts te Rossum

3 mei 2015

Kippenvel.
Een gedicht van Lidy v.d. Wouden. Het vertelt haar ervaringen tijdens de opening van mijn vernieuwde praktijk LUDYK. Kippenvel! Van top tot teen.

   Kippenvel,

   Haar leven,
   een notendop,
   van het afgelopen jaar
   wellicht het “grootst” meeslepend
   in haar leven van minstens zes decennia

   Aan de muur, in plakboek, uitingen
   van onmacht, onvermogen, taal- en kleurrijk, ook
   Ludy eigen
   een vechter is ze, een voorbeeld
   in duidelijkheid en transparantie
   voor haarzelf, zeker
   voor een ander, wellicht…

   Ik niet, ik schuil, onder een zachte deken
   wil het niet weten, wil er wel zijn, nu,
   op afstand, weliswaar,
   hooguit in een andere vorm,
   kippenvel

   Haar fotoboek, gesloten lag het,
   onder zware, volgeschreven en beplakte
   exemplaren
   haar uitnodiging neem ik aan,
   ik blader en kijk
   de “post-its”negerend, onbewust,
   beelden van schrik, afschrik,
   waarheid, naakte waarheid,
   naakt, echt
   onbewogen, geen kippenvel te zien
   diep, diep, bewaar ik het,
   bewaar, soms zie ik, herhaal ik,
   besef ik
   hoe dapper een mens kan zijn
   een vrouw, ik ken er maar een,
   Ludy

Lidy van der Woude (was een klant)

 

10 februari 2015,

Ik ken Ludy al vele jaren als bekwaam astroloog, docent en coach. In 1998 beschreef ze mijn geboortehoroscoop zo treffend en zorgvuldig dat ik diep onder de indruk was van haar kennis en kunde. Als coach weet ze een context te creeeren waardoor je je verder kunt ontwikkelen. Hetzelfde geldt als docent. Ik heb 1 op 1 en in groepen heel veel van Ludy geleerd!
Letty Van Gerwen,
Interim- en verandermanager | coach
(was een klant en cursist bij Ludy)

 

6 januari 2015,

Beste Ludy, ik ken jou als mede cursist tijdens onze opleiding bij Phoenix en als trainer over het gebruik van de tarotkaarten maar vooral als inspiratiebron. Jij hebt je eigen unieke werkwijze en bent in staat om echt tot mensen door te dringen. Ik vind je een super therapeute!
Judith Hament,
Creatieve en realistische loopbaanadviseur.
(was een mede cursist bij opleiding bij Phoenix en cursist bij Ludy)

 

6 januari 2014,

Ik heb Ludy leren kennen als een betrokken cursusleider die oog had voor mijn persoonlijke behoeften als deelnemer. Zij heeft zichzelf laten zien als een vakvrouw die de kunst verstaat haar kennis over te dragen. Ik heb zowel de groepssessies als de privé sessie met haar als zeer waardevol ervaren.
Ellen Bergstra,
Integratieve Hypnotherapeut i.o. at Nederlandse Academie voor Psychotherapie
(was een student van Ludy )

 

16 september 2013,

Ludy is een méér dan geweldige therapeute. Ze dringt snel door tot de kern van het probleem. Het aantal manieren waarop ze een probleem benadert is legio. En steeds ben ik zelf, onder haar bezielende begeleiding, aan het werk met mijn oplossing van mijn probleem. Ludy is zacht of stevig op het juiste moment. Invoelen en meelevend. En bovenal humorvol en goedlachs. Ludy is zacht of stevig op het juiste moment. Invoelen en meelevend. En bovenal humorvol en goedlachs. Een betere therapeute kan ik me niet wensen.
Huub Trompenaars,
Levensprocesbegeleider bij Ourobouros: Centrum voor Persoonlijk Leiderschap  (was een klant en student bij Ludy)

 

13 augustus 2013,

Ik heb Ludy leren kennen als een zeer gedegen integere professionele therapeute met een zeer warme persoonlijke benadering. Ze helpt je inzicht te krijgen, in je eigen persoonlijkheid, je acties, je relaties met jezelf en dat van anderen. Ik beveel haar van harte zonder enige bedenkingen aan.
Jaap Piersma,
Business Value Consultant
(was een klant van Ludy )

 

Feedback van de opleiding Professionele Begeleiding van de Phoenixopleiding in Feedback Professionele begeleidingUtrecht.