Toekomst

Ludy helpt je op weg naar de toekomst

Op weg naar je nieuwe leven

“Wat je zoekt, zoekt jou.”

(Rumi)

Samen met de wanhoop die ik tegen kwam bij de uitdagingen in mijn leven; kanker, ziekte, verlies, verdriet en pijn, waren er altijd ook bijzondere en gedenkwaardige momenten. Die momenten heb ik altijd bewaard en gekoesterd. Zij hebben mij, stap voor stap, laten zien wat de reden, de zin van deze uitdagingen zijn. Zij brachten me stap voor stap dichter bij mijn nieuwe leven.

“De uitdagingen die je tegenkomt
hebben wel degelijk een reden:
Ze maken je bewust van je innerlijke doel,
van de zin van je leven.”

(Deepak Chopra)

Op weg naar je nieuwe leven

Op 31 maart 2014, drie dagen na dat ik getroffen werd door dodelijke koorts en men vreesde voor mijn leven, kreeg een visioen van ‘de Vlucht van de Ooievaars’

De ooievaar onderneemt in het najaar de gevaarlijke en verre reis naar het zuiden, om in het voorjaar weer terug te vliegen naar de plek waar hij geboren is. Daar zal hij samen met zijn partner nieuw leven creëren. Deze ooievaar liet mij zien dat er nog iets voor mij te doen is in dit leven.
Binnen mijn 25-jarige praktijk als begeleider van mensen in een ontwikkelingsproces, mag ik met behulp van de ooievaar op weg gaan naar het nieuwe leven dat in ieder van ons ligt te wachten. Samen met jou op weg, om te ontdekken wat er voor jou verscholen ligt in de uitdagingen die je op je levensreizen tegen komt. Op reis in het ‘nu’ waar de toekomst geboren wordt.

“Daar waar je struikelt, ligt je schat.”

                                                                                                                (Mieke Bouma)

Op reis

Die levensreis, die je al struikelend gaat, kan ik ondersteunen als je wilt. Door de inspiratie die ik aan het visioen van ‘de Vlucht van de Ooievaar’ heb opgedaan, heb ik het vertrouwen gekregen dat er ook voor jou, bij terugkeer een nieuw leven gecreëerd mag worden.

Kun jij een ervaren levensreiziger en schatgraver gebruiken om samen, jouw schatkist vol verlangens en dromen op te graven en daarmee vorm te geven aan je nieuwe leven?
Wil je dat ik je ondersteun met creatief- , therapeutisch proceswerk , regressietherapie , droomwerk en familieopstellingen ?

Neem dan gerust contact met me op.